Milyen garast verjünk a fogunkhoz?

Mi van ebben az országban, mi történt, hogy nem vettük észre, hogy vakok voltunk, mi is folyik itt?
Igaz, ami igaz, mi szavaztuk meg a gengszterváltást, de ezt elkúrtuk.
Ha ez a demokrácia ára, hogy emberek fagynak meg, azt már szakemberek is csak saccolni tudják, hányan élhetnek mély szegénységben, de valójában gőzük nincs róla.
Ilyeneket olvasok, hogy az a szegény ember, aki nem tud elmenni egy évben legalább egyszer nyaralni, meg nem engedheti meg magának hogy autója legyen, hát hülyék ezek, vagy egyenesen Őszödről jöttek?
Válság van, ne költekezzünk túlságosan, verjük a fogunkhoz a nem létező garast, takarékoskodjunk a nyugdíjas évekre, hát normálisak ezek a böszmék?
Azt hangoztatják, a nemzeti vagyon szétlopása miatt, 3 millió koldus országa lettünk, de szerintem ez mára már kétszerese is van.
Kik azok, akik csinálják a felméréseket, nem is tudják, mit mérnek, le vannak fizetve.
A munkanélküliség óriási méreteket öltött, nem beszélve arról, aki dolgozik, az is nyomorog.
A munkahelyeken rabszolga módjára dolgoztatják az embereket, szabadság nincs ám, az kiment a divatból, még örülhet szegény flótás, ha megkapja a ledolgozott napokra a bérét. Szólni, nem szólhat semmiért, mert akkor az utcán találja magát, akkor ez demokrácia?
A kölcsönök uzsora kamatra, családok veszítik el lakásaikat, ez egyszerűen eszméletlen, mi folyik ebben az országban.
Ne értsél félre nem vagyok MSZP- és, soha nem is voltam, de ezek az összes hazaáruló tolvaj Kádár Jánost nevezi gyilkosnak, persze az sem megbocsátható, hogy 300 embert megöletett, de azok legalább nem szenvedtek sokat. S ezek a vérszívó, utolsó, szemét gazemberek nem gyilkosok? - Csak lassú halálra ítéltettek bennünket, minél többet szenvedjetek rohadékok, mi ezt érdemeljük, essen ki a szemünk a koplalástól, mert azt a kevés pénzt, mi van, elviszik a bankok, az ő érdekeltségeik.
Tudhattuk volna, a kapitalizmus már csak ilyen, hiszen nézzél szét a világban, ha még képes vagy rá.
Hajléktalanok, nincstelenek, kisnyugdíjasok, mellette egyre több milliárdos tolvaj, rabló, főleg nálunk ez a jellemző.
Neked azért nincs mit enni sem, mert a gazembereket el kell tartanod, sőt dús gazdaggá kell tenned.
Ugyan nem nagyon tudom, csak az idősebbek elbeszéléseiből, hogy a Kádári korban sem volt gazdagság, de nem volt ekkora különbség ember és ember között, már anyagi értelemben, bár akkor is hülyék ültek a legjobban fizető helyeken, de akkor nem volt kizsákmányolás, bár a mostani bűnözők azt állítják, hogy bérszolgaság volt, és akkor most mi is van?
Most már csak azt nem értem, miért nem fog össze a magyar, miért nem üvöltünk közösen már egy jó nagyot, ti vérszívó vadállatok takarodjatok!
Na, ma ezt főztem.

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban

Rendszeres olvasók