Édes kisfiam!

Mára már jobban megy a sorunk, amióta külföldre mentél, sokat emelkedett az életszínvonal, úgy hogy van mit főzni, ne aggódj értünk. Az apád jó álláshoz jutott, 500 ember van a keze alatt, fűnyíró lett a temetőben.
A húgodnak ma hajnalban gyereke született, még nem tudom, fiú- e vagy lány, így hát nem tudom azt sem, nagybácsi lettél vagy nagynéni.
Az öcséd két hónapja  kapott munkát, most küldök neki néhány inget, meg nadrágot, mert az írta, hogy egy váltásban dolgozik.
A nagybátyád, tudod aki a szeszfőzdében dolgozott, a múlt héten bele esett a kádba. Négy munkás utána vetette magát, hogy kimentse, de ő bátran küzdött ellenük. A testet elhamvasztottuk, három napig tartott, amire a tűzet a tűzoltók eloltották.
Képzeld, ebben a hónapban a csekkek mellé kaptunk még egyet,  hogy adakozzunk, Orbán Viktor küldte, persze minek is írom, Te úgysem ismered, hiszen nem nézed a meg a sztárt.
Most zárom soraimat, mert telefonálnom kell a telefonosoknak, hogy két napja süket a készülékem, a mosógép sem igazán jó, bele tettem 4 gatyát, beindítottam, azóta sem láttam a gatyákat.
A pénzt, amit kértél, elakartam küldeni, de mikorra eszembe jutott, már a boríték le volt ragasztva.

Csókol: szerető anyád

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban

Rendszeres olvasók