Orbán jött, JÖN és lesz mit rakni a fazékba!

Szép lassan ki fog alakulni, nem kell agyalni azon, mit főzzek ma, ha nincsen semmi, mit adjak a családomnak ebédre?
Bár Gyurcsány elvtárs azt írta a blogjában: El a kezekkel a pénzünktől, miniszterelnök úr!

Szerinte le akar bennünket nyúlni, én meg azt kérdezem, mikor hagyod már abba a nép hülyítést Te hazaáruló, tolvaj? Akkor főznénk nyugodtan, ha Te már rács mögött lennél végre, mert ott a helyed.

Azt nyilatkoztad, nem akarsz többé miniszterelnök lenni, megnyugodhatsz, nem is fogsz!

Mert látható módon miniszterelnökséged alatt megszűnt a tudás, a kultúra, az ifjúság oktatása,  ahol az iskolaügy, tehát a jövő nemzedékének oktatása, nevelése tantermi feladat vagy egyszerűen csak munka vagy pénzkérdés, - ott ezt az első számú nemzeti feladatot - elárulták!

OTT, ahol iskolákat zártak be, vagy síneket szednek fel politikai parancsra - mindegy, hogy milyen indokkal - ott, azokon a helyeken temetők lettek volna, ha hagyjuk.

OTT, ahol egy Magyar Bálint nevű, magát a kultúra és oktatás miniszterének mondó ember kijelenthette, hogy nem a tudás az elsőrendűen fontos az iskolákban, hanem valamiféle reformanyag ilyen-olyan elsajátítása - ott a szellemi rókák garázdálkodtak a nemzet udvarán.
OTT, ahol a miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc az általa felelősséggel vezetendő országunkat "kurva ország"-nak nevezte.
OTT, ahol a tovább tanuló gyerek miatt a családoktól elvettek és nem adtak nekik, ott szellemi tolvajok járkáltak közöttünk és a társadalom legfontosabb sejtje a család ellen intéztek előre megfontolt, sátáni támadást.
OTT, ahol az emelkedő árak, megélhetési gondok miatt - még csak lassan sem tud szaporodni a családi könyvtár , és úgy lenne, miként a globalisták szeretnék, lassan elveszne a Pál utcai fiúk, a Robinson, Fekete István Tüskevára, Vörösmarty, Petőfi, Kölcsey, Arany költészete, Jókai száz meg száz felejthetetlen hőse. Ott apránként le lehetett volna majd tagadni Móricz Zsigmondot, s hogy egyáltalán élt Gyóni Géza, Nagy László, Illyés Gyula, Sütő András, Német László vagy Kányádi Sándor.
OTT, ahol az orvost, a rendőrt, a papot és különösen a pedagógust az éppen uralkodó hatalom nem fizette meg kellő megbecsülés mellett, és a nemzetet a tekintélynélküliség barbár útjára akarták lökni.
És cselédsorba a 21.-ik században.
Wass Albert írja: "aki bántja a magyart, Téged is üt. Nemzeted jussát, igazát védeni kötelességed. Csak úgy lesztek erősek, ha megvéditek egymást. Mert bármelyik magyar vesztesége - a Te veszteséged is."

Hát akkor most rajta!

Hajrá magyarok!

Hajrá Magyarország!


Na mit szólsz, Te kedves Ferenc?

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Marcsi, te nagyon hülye vagy, ha ilyen szarul állsz, ne pazarold a drága áramot, ne netezz, írd le okos gondolataidat egy darab papírra, ha már nem tudod magadba fojtani.
Erzsike

Névtelen írta...

Orbán jött, ITT VAN, és már fazék sincs!

Névtelen írta...

Orbán jött, ITT VAN, és már fazék sincs!

Unknown írta...

Au revoir Shossanna! Így igaz, már fazék sincs, legalább nem kell agyalni azon sem, mit rakjunk bele, Orbán úr elintézte. Rohadjon meg!!!

Unknown írta...

dsdsd, a gondolataimat ott fejtem ki, ahol én akarom, még az a szerencse. Igen, hülye vagyok, hülyék vagyunk mi magyarok mindannyian, hogy hagyjuk magunkat letaposni, teljes mértékben kizsigerelni.

Keresés ebben a blogban

Rendszeres olvasók