Mit főzzek ma helyett valami más.

Egy aprócska észrevétel azon kedves polgártársaknak akik eddig hozzá szóltak a bejegyzéseimhez, persze azokhoz, akiket a vörös köd  még most is elvakít, és nem látják a fától az erdőt. Vagy vajon tényleg ennyire mélyen lenne az alapintelligencia és a műveltség a az úgynevezett  baloldalon????
1998-2002 között valóban dübörgött  a gazdaság Magyarországon, csak a gyengébbek kedvéért említeném. Nem volt gárda és a szélsőjobboldali eszmék sem jelentek meg a mindennapokban.
Nem virágzott a megélhetési bűnözés, volt viszont közbiztonság és jó volt fiatalnak lenni és tanulni dolgozni,  mert volt jövőkép!
Ha a szoci nyugdíjasok is fenekükön maradnak  és egy kicsit és kivárnak ma sokkal többet érne a nyugdíjuk egy stabil gazdaságban.
Ma mi is van? Nokiás doboz, böszmeség, Őszöd, kémgépek az ország fölött, IMF hitellel táplált lélegeztetőgép, elszállt devizahitelek, rothadó oktatás - egészségügy - BKV, Zuschlag ügy, megélhetési bűnözés, leszakadó társadalmi rétegek, gárdába tömörült elkeseredett embereke szélsőséges megnyilvánulásai.
Igen mert ezt is a  magát baloldalnak nevezőknek köszönhetjük, mert problémák kezelése helyett csak elmélyítette a társadalmi feszültségeket, mert ez segítette abban, hogy hatalmon maradhasson és tovább lophassa a közpénzeket, míg az embereket meg szorításokkal sanyargatja!
Ideje lenne már, hogy szavazatunkkal véget vessünk egy hatalomelvű diktatórikus vezetésnek amely szembemegy a nemzeti érdekekkel, a szakpolitikai döntésekkel,  csak hogy a hatalmat a markában tarthassa és továbbra is talicskával tolhassa ki az adófizetők pénzét az állami intézményekből.
Á, de hát ők a demokraták, hangoztatják ma is, a Fidesz csak rosszat hozhat, mondják ők, azért most már ne hidd  el nekik, használd a józan eszedet.
A balliberális média beléd táplálta az Orbán Viktor gyűlöletet, semmi más okod nincs rá, hogy utáld, inkább gondolkozz.
A Jobbik hívőknek, akik nagyon el vannak keseredve, csak annyit, nézzél körül, nincs semmi különbség köztük és az MSZP között, akkorákat hazudnak, a Gyurcsány már csak ipari tanuló lehet hozzájuk képest.
Van egy kevés idő még, ne rontsuk el megint, add a szavazatod a Fideszre, meglátod hamarosan fellélegezhetünk.
Köszönöm, ha elolvastál!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyet étek,és ha valaki még ezek után sem képes felfogni,hogy mi az országunk érdeke az pusztuljon.De nem pusztulhat hazám s országom mert ha nincs hazám s országom létem meg pecsételődött.Vissza NAGY MAGYARORSZÁGOT vesszen minden országbitorló nemzet mely magáénak kiáltja ki azt mely nem az övé.Hajrá nemzetem.

Keresés ebben a blogban

Rendszeres olvasók